SIMONE DE GEUS

Simone de Geus, geboren in 1974 in het Brabantse ’s Gravenmoer. Haar opleiding heeft zij gevolgd op het SintLucas in Boxtel, richting reclame- en presentatietechnieken. Hier werd al snel duidelijk dat haar passie ligt bij fotografie. Na haar opleiding werkte ze drie jaar als freelancer (fotografie, film en televisie), maar haar passie voor échte fotografie was zo sterk, dat zij besloot zich hier 100% op te richten.

 

Voor Simone is fotografie geen werk, maar een levenswijze waar zij zich vol verve aan overgeeft. Een middel om gedachten te reflecteren en om te zetten in beelden. De unieke wijze van spelen met licht en compositie is kenmerkend voor de stijl van haar werk en geeft haar foto’s een extra dimensie. Simone haar specialiteit is interieurfotografie, in opdracht van o.a. woonbladen en meubelontwerpers. Ook fotografeert zij graag stillevens voor restaurants of openbare ruimtes.

 

Inmiddels is Simone een gerenommeerd fotograaf, bekend van talloze reportages in diverse toonaangevende tijdschriften, zoals Eigen Huis & Interieur, vtwonen en Elle Decoration. Een greep uit haar exposities: Fotofestival Turnhout, Paul Pim in Oudenbosch en het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg.

 

Meer weten? www.simonedegeus.com